Het Webshop Groeiprogramma:

harder groeien in bezoekers, bestellingen en omzet

Herkenbaar?

 • Je bent vol enthousiasme en vanuit een commerciële kans, passie of hobby begonnen aan het webshop avontuur. Het maken van je webshop ging je best makkelijk af. Nieuwe producten inkopen, zoeken of maken vind je ook superleuk. Alleen die omzet valt echt nog tegen. Je had er stiekem veel meer van verwacht.
 • Je wilt graag echt goed kunnen leven van de inkomsten uit je webshop. En daar ben je nu nog niet. Bovendien is de omzet nog heel onvoorspelbaar. De ene maand loopt het lekker om de maand erna weer helemaal in te zakken.
 • Het openen van je dashboard is een klusje dat je liever uitstelt. Zeker na een week van weinig (of geen?) bestellingen zie je je cijfers liever niet zwart op wit. Je schaamt je er bijna voor. 
 • Je mist een sparringspartner om samen de volgende stappen te bepalen. Waar doe je goed aan? Moet je je focussen op adverteren? Heb je meer producten nodig? Is je webshop wel goed ingericht? Je twijfelt en dus doe je maar niets.
 • In plaats van die heerlijke flow als je met het creatieve (lees: leuke) werk bezig bent, ben je nu urenlang bezig met het zoeken naar genoeg bezoekers om er voldoende aan over te houden
 • Om extra omzet te maken ben je gestart met verkopen via een marketplace of extern kanaal, zoals bol.com of Etsy. Het brengt wel wat extra geld in het laatje maar het kost je veel marge en je hebt geen idee wie je klanten zijn. Zonde, liever wil je die klanten via je eigen webshop helpen.
 • Je weet dat je je zou moeten focussen, maar je vindt veel dingen interessant en bent de hele tijd je assortiment aan het uitbreiden. Maar of dat is wat je webshop nodig heeft om harder te groeien? Geen idee.
 • Doe je iets verkeerd? Is de markt te vol? Is er wel voldoende vraag naar jouw producten? Soms schiet de gedachte dat je misschien wel moet gaan stoppen door je hoofd, maar dat wil je helemaal niet!

stel je voor dat je leven er zo uitziet:

 • Je ontvangt vaker mails van bestellingen dan je 3 maanden geleden had durven dromen. 
 • Nadat je je kinderen naar bed hebt gebracht (of je hond hebt uitgelaten), check je nog even snel je e-mail voordat je je telefoon weglegt: 6 nieuwe bestellingen in 2 uur. Holyshit, je doet een dansje in de woonkamer en voelt je zooo dankbaar dat je de stap 3 maanden geleden hebt genomen om in het groeiprogramma te investeren.
 • Je moet echt snel nieuwe voorraad inkopen en ook de stapel verzenddozen krimpt veel sneller dan je gewend bent.
 • De extra omzet je die nu verdient investeer je in nieuwe initatieven om je webshop nog verder uit te bouwen: je verdubbelt het budget dat je uitgeeft aan advertenties en het verzenden laat je voortaan doen door een logistieke partner. Geen gestress meer om op tijd bij het pakketpunt te zijn, yes!
 • Het is een feestje om je dashboard te openen. Je bezoekersaantallen zijn verdrievoudigd, je hebt een prachtige conversie en de omzet gaat door het dak. Vroeger was het bekijken van je cijfers demotiverend, nu is het je favoriete bezigheid.
 • Het moment dat je met de inkomsten van je webshop je rekeningen kunt betalen én geld overhoudt komt nu echt dichtbij. Wat een droom!

“Ik wilde heel graag groeien in omzet en bestellingen toen ik begon met het Webshop Groeiprogramma. En dat is gelukt! Ik heb 3x zoveel bezoekers in mijn webshop en mijn omzet is vervijfvoudigd. Geweldig!”

www.hetgeurmeisje.nl

You deserve the best!

In het Webshop Groeiprogramma leer je kijken door een e-commerce bril en werk je aan het halen van je doelen op het gebied van bezoekers, bestellingen en omzet. Dit is geen marketingcursus maar een allround e-commerce verbetertraject. Je leert alles wat je moet weten over hoe je je webshop harder laat groeien.

Na het Webshop Groeiprogramma:

 • Heb je naast je creatieve talent nu ook een ecommerce bril ontwikkelt waarmee je ziet waarom je webshop eerst nog niet goed liep
 • Weet je hoe je een “smooth” klantreis eruit ziet zodat klanten snel en makkelijk iets bij je kopen
 • Weet je aan welke knoppen je kunt draaien om je omzet te laten groeien
 • Heb je weer zin om je dashboard te openen, omdat je ziet dat je cijfers groeien
 • Weet je waar goede en converterende product content aan voldoet
 • Snap je precies wat je moet doen om de gemiddelde orderwaarde te verhogen
 • Weet je hoe de perfecte homepage eruit ziet
 • Ken je het belang van filters en een goede schapstructuur
 • Heb je je assortiment geanalyseerd en strategisch opgebouwd
 • Geleerd hoe je advertising inzet voor je webshop
 • Weet je hoe je kunt voorkomen dat klanten hun winkelmandje wel vullen, maar volgens toch weg gaan (hoe frustrerend!)

aan de slag

Webshop Scan

199
 • Uitgebreide review van de gebruiksvriendelijkheid van je webshop op meer dan 200 punten
 • Zoom sessie van 30 minuten
 • Je krijgt een overzicht van de verbeterpunten

Testimonials

Echt de moeite waard

“Ik vond Ellen/ De Webshop Expert via Instragram en de content en kennis die ze deelde sprak me meteen aan: hier was ik naar op zoek! Inmiddels zijn we na het groeiprogramma gestart aan de verlenning. Ellen heeft erg veel kennis en deelt dit op een duidelijke en begrijpelijke manier zodat je precies weet hoe het werkt en hoe je het moet toepassen binnen jouw webshop. Het programma is goed omschreven en voorzien van sheets waardoor je goede handvaten hebt gedurende het programma. Samenwerken met Ellen zorgt ervoor dat ik na 4 maanden niet alleen met twee belangrijke zoektermen in de top 5 van Google sta maar ook gegroeid ben als ondernemer. Echt een aanrader voor elke webshop! (behalve als je hetzelfde soort product als ik verkoop 😉 )

Valérie | www.joliegifts.nl

Na 4 maanden in de top 5 van Google

“Ik vond Ellen/ De Webshop Expert via Instragram en de content en kennis die ze deelde sprak me meteen aan: hier was ik naar op zoek! Inmiddels zijn we na het groeiprogramma gestart aan de verlenning. Ellen heeft erg veel kennis en deelt dit op een duidelijke en begrijpelijke manier zodat je precies weet hoe het werkt en hoe je het moet toepassen binnen jouw webshop. Het programma is goed omschreven en voorzien van sheets waardoor je goede handvaten hebt gedurende het programma. Samenwerken met Ellen zorgt ervoor dat ik na 4 maanden niet alleen met twee belangrijke zoektermen in de top 5 van Google sta maar ook gegroeid ben als ondernemer. Echt een aanrader voor elke webshop! (behalve als je hetzelfde soort product als ik verkoop 😉 )

Valérie | www.joliegifts.nl

Mijn omzet groeide met 400%!

Ik wilde groeien in omzet en bestellingen toen ik begon met het Webshop Groeiprogramma. En dat is gelukt! Ik heb 3x zoveel bezoekers in mijn webshop en mijn omzet is vervijfvoudigd. Geweldig!”

Eigenaresse van www.hetgeurmeisje.nl

Stiekem heel trots dat Ellen mij meerdere complimenten gaf

Ellen heeft mij geholpen met een Webshop Scan en SEO Analyse. Ik heb het contact vanaf het begin af aan als positief ervaren. Ellen heeft duidelijke rapporten opgeleverd die overzichtelijk zijn en precies laten zien waar de groeikansen zitten. Erg fijn, want ondanks mijn eigen achtergrond in de online marketing, is het heel fijn als een 'buitenstaander' de webshop beoordeelt op meer dan 200 punten. En stiekem was ik natuurlijk ook heel trots dat Ellen mij meerdere complimenten gaf. Ik zat al op de goede weg, maar Ellen heeft me weer uitgedaagd om door te pakken en te groeien.

Channa | www.adorzy.nl

Ik kreeg nieuwe en hele praktische inzichten

“Ellen heeft een uitgebreide Webshop Scan uitgevoerd voor mijn webshop. Het gaf me nieuwe en hele praktische inzichten op allerlei vlakken voor verbeteringen aan mijn webshop (en ook punten benoemd die wel al goed gaan), waarmee ik snel aan de slag kan om uiteindelijk mijn conversie te verhogen. Heel erg blij met Ellen haar hulp! Fijn dat ik gebruik heb mogen maken van haar expertise en met veel enthousiasme met haar tips aan de bak kan.

Marist Hester | www.unknown-stories.com

Ellen zegt wat ze denkt, geen meeprater dus

“Het was fijn om het "rapport" digitaal te krijgen, zodat je het kunt bewaren om er later mee verder te gaan. Uiteraard was het ook fijn dat er een call was om samen door het document heen te lopen. Het contact was prettig, het voelde alsof we elkaar al lang kenden! Ook vond ik Ellen eerlijk, ze zegt wat ze er oprecht van vindt en kan dit ook beargumenteren. Geen meeprater dus, maar iemand die zegt wat ze denkt. Fijn.”

Milou Pleizier | www.hetfossenhol.nl

Ellen is enthousiast en heeft veel passie voor haar vak

“Ellen is een enthousiast persoon met veel passie voor haar vak. Ze werkt secuur, is betrokken en reageert snel en heeft mijn webshop op ruim 200 punten gecheckt. Ze luistert goed, denkt mee en speelt direct op vragen in en komt met waardevolle adviezen. Ze geeft duidelijk aan waar de meeste groeikansen liggen en welke punten daarin de meeste prioriteit behoeven. Ik kreeg een inspirerend document met waardevolle adviezen en tips om meer te kunnen groeien met mijn webshop. Het allerfijnst is dat het heel concreet is waardoor je er als ondernemer gelijk mee aan de slag kunt gaan. Heerlijk! Het resultaat is een webshop met een heldere klantreis.”

Marjan Jorink | www.brievenbusdroom.nl

Even bellen (of mailen) met ellen?

 

Laat een bericht achter en ik neem contact met je op!

14 + 13 =

× Hoe kan ik je helpen?