SEO SUPERPOWER

In 3 maanden in de top 10 van Google

Het is eigenlijk heel makkelijk om hoog in Google te staan met jouw webshop en veel meer bestellingen te krijgen. Je moet alleen even weten hoe het moet. Iedereen kan het en ik leer het je in deze online cursus.

"Ik wil kunnen leven van mijn webshop maar ik krijg veel te weinig bestellingen..."
Je werkt hard, maar de resultaten vallen tegen

Als webshop eigenaar liggen er iedere dag opnieuw super veel taken op je te wachten. Je bent inkoper, designer en fotograaf. Je doet de klantenservice. Je bent Chef bestellingen inpakken en probeert zo vaak mogelijk actief te zijn op je socials.

Het kost allemaal superveel tijd. En die bestellingen? Ja, daar had je echt wel meer van verwacht.

Terwijl je juist ZO graag wil kunnen leven van de inkomsten van je webshop. Het is een grote droom van je.

Je hebt weleens van SEO gehoord en hebt ook weleens wat geprobeerd. Maar je mist een duidelijk stappenplan met concrete uitleg. Wat betekent alt tekst, metabeschrijving en H1/H2/H3?

En nog belangrijker: welke woorden moet je daar dan neerzetten?

Het kan ook anders!

Ik leer je in SEO Superpower hoe je op een hoge plek in de zoekresultaten van Google komt. Het gevolg? Meer bezoekers en nog belangrijker: meer bestellingen!

Met makkelijke en concrete uitleg die iedereen begrijpt.

Ook als je niks snapt van code en techniek.

Dit ben jij na het volgen van SEO Superpower:

 • In plaats van SEO als iets saais, technisch of ingewikkelds te zien snap je precies hoe het werkt en wat jij concreet kunt doen om veel hoger in Google te staan.
 • Je weet wat jouw belangrijkste zoektermen zijn, kent hele handige (en gratis) tools om te checken op welke plek in Google je staat en ziet daardoor de enorme verbetering die je zelf hebt gemaakt
 • Je hebt veel meer gratis bezoekers in je webshop die jouw webshop via Google hebben gevonden. Plus, die mensen waren ook echt op zoek naar jouw producten, dus de kans dat ze op die koopknop klikken is 3x zo groot.
 • Het SEO verkeer vormt de belangrijkste stroom aan bezoekers in je webshop. Het ultieme doel van iedere webshop eigenaar.
 • Jij hoeft nu niet meer iedere dag te posten, te mailen of te adverteren voor een fijne stabiele stroom aan inkomsten.
 • Je krijgt iedere dag nieuwe bestellingen en dat voelt fantastisch. Je verheugt je weer op werken aan je webshop en je dashboard bekijken is je nieuwste verslaving.

Over Ellen

Meer dan 8 jaar werkte ik in de top van de e-commerce: bol.com. Van product content tot marketing en van klantreis tot campagnes. I did it all. Maar dat ik eigenlijk wilde ondernemen heb ik altijd geweten. And so I did.

Ik heb al mijn kennis over het runnen van een succesvolle webshop en mijn ervaring met snelle omzetgroei samengebracht in mijn aanbod.

En dat werkt! Mijn eerste klant groeide binnen 3 maanden naar plek 1 in Google en haar omzet groeide met 400% 🔥. En zij is geen uitzondering.

Kijk maar naar deze reacties:

Op plek 1 in Google!

“Ik heb 3x zoveel bezoekers in mijn webshop, mijn omzet is met 400% gegroeid en ik sta bovenaan in Google. Geweldig!” Eigenaresse | www.hetgeurmeisje.nl

Ik sta in de top 5 😁

“Samenwerken met Ellen zorgt ervoor dat ik na 4 maanden niet alleen met twee belangrijke zoektermen in de top 5 van Google sta maar ook gegroeid ben als ondernemer. Echt een aanrader voor elke webshop!” Valérie | www.joliegifts.nl

Ontzettend blij!

“Ontzettend blij met de hulp van Ellen! Gehele nieuwe website gemaakt en de SEO is geoptimaliseerd. Zonder haar hulp had ik dit niet kunnen bereiken”  Clarissa | www.stylebyclariss.nl

SEO Superpower: meer bezoekers en bestellingen via google omdat je hoger staat

In deze cursus heb ik al mijn ervaring met zoekmachine optimalisatie gebundeld. Ik hou niks achter en leg alles uit in gewone mensentaal. Je hebt geen kennis van code of techniek nodig.

 • 6 modules met meer dan 25 videolessen
 • Inclusief SEO Checklist
 • Bonus: een gratis Webshop Audit van belangrijke SEO onderdelen van jouw webshop. Denk aan: laadtijd, dubbele pagina’s, te grote afbeeldingen, te lange titels. In een overzichtelijk PDF bestand. Allemaal SEO kansen die jou een voorsprong geven!

200,-

Aan het eind heb je dit bereikt

Je hebt een lijst met jouw belangrijkste zoektermen

Omdat je nu precies weet hoe je zoekwoordonderzoek doet en welke tools je kunt gebruiken.

Je staat veel hoger in google

Doordat je je webshop helemaal hebt verbeterd en je snapt nu eindelijk wat je moet doen.

Je krijgt meer bestellingen via Google

En bent daardoor veel minder afhankelijk van 24/7 aanwezig zijn op social media en adverteren.

Wat je leert in SEO Superpower

Module 1: Wat is SEO en hoe werkt het?

In deze module vertel ik je alles wat je moet weten over wat SEO precies is. Je leert wat termen als ‘algoritme’, ‘indexeren’ en ‘spiders’ betekenen. Na deze module weet je ook waarom je eigenlijk aan SEO moet werken en welke soorten SEO er precies zijn.

Module 2: Zoekwoordonderzoek doen

In deze module neem ik je mee in de 7 stappen die je moet zetten als je zoekwoordonderzoek doet. En die ga je ook echt zelf doen. Je leert in welke bakjes je je zoekwoorden moet verdelen, hoe je strategisch je zoektermen kies zodat je er ook echt hoger op kunt scoren en hoe je omgaat met verschillende schrijfwijzen van jouw zoekwoorden.

Module 3: Gratis SEO tools gebruiken

Na deze module ken jij de populairste gratis tools die je kunt gebruiken. Deze tools en programma’s helpen je om erachter te komen hoe vaak er op jouw zoekwoorden gezocht wordt, hoe hoog de concurrentie is, wanneer mensen op jouw zoektermen zoeken en op welke plek in Google jij staat. Ik laat 7 tools zien en geef van iedere tool een demo, zodat jij precies weet wat je er allemaal mee kunt doen.

Module 4: Zoekwoorden verwerken in je webshop

This is where the magic happens! Nu je weet op welke zoekwoorden jij goed gevonden wilt worden, ga je deze woorden op de juiste plek in jouw webshop verwerken. In deze module neem ik je mee door de checklist die hiervoor cruciaal is. Je leert precies wat je moet doen om in Google bovenaan te staan. 

Module 5: SEO & Shopify, Mijn Webwinkel en Jouw Web

In deze module laat ik je zien op welke plekken je in jouw webshop software belangrijke SEO verbeteringen kunt doen. 

Module 6: Bloggen

In deze module leer je waarom je moet bloggen voor het verbeteren van je Google positie. Natuurlijk vertel ik je precies waar een goed SEO blog aan voldoet. In deze module vind je ook een hele waardevolle workshop over hoe je ChatGPT goed inzet voor het schrijven van je blogs.

Dit krijg je allemaal bij SEO Superpower

 • Onbeperkte toegang tot de modules en de videolessen
 • Toegang tot de community waar je met andere cursisten kunt sparren en ervaringen kunt uitwisselen
 • Mijn uitgebreide SEO Superpower checklist die uit meer dan 50 checks bestaat

En je krijgt er deze supertoffe bonus (twv €100) bij:

 • Een gratis Webshop Audit van belangrijke SEO onderdelen van jouw webshop. Denk aan: laadtijd, dubbele pagina’s, te grote afbeeldingen, te lange titels. In een overzichtelijk PDF bestand. Allemaal SEO kansen die jou een voorsprong geven!

Wat maakt de SEO superpower uniek?

Je leert het zelf doen

In al mijn programma’s en coaching is het altijd mijn doel om jou te leren het zelf te doen. En dus kun je tijdens het volgen van deze cursus echt zelf concreet aan de slag. Je bent niet afhankelijk van een duur marketingbureau.

Best of both worlds

Als je vragen hebt over jouw SEO verbeteringen, dan help ik je graag. Tijdens de 2 live Q&A’s kun je al je vragen aan me stellen en geef ik je antwoord en advies.

Expert in mijn vakgebied

Ik kan je dit leren omdat ik een expert ben in mijn vakgebied. Ik heb meer dan 12 jaar marketing en e-commerce ervaring, waarvan 8 jaar bij bol.com. Het verbeteren van webshops en SEO is mijn specialiteit.

Vond je ’t niks? 100% geld terug

Ik durf met liefde te beloven dat je veel zult leren van deze cursus. Vond je ’t niks? Dan krijg je je geld terug, zonder gedoe. Stuur hiervoor binnen 14 dagen na aankoop een e-mail. Je loopt dus geen risico.

Voor wie is SEO Superpower?

 

 • “Ik ben een beginner op dit gebied”Dat is perfect, ik heb de modules en lessen juist voor jou gemaakt. In de modules leg ik de werking van SEO en Google aan je uit waardoor je snapt hoe het werkt en nog belangrijker: wat je concreet moet doen om je positie in Google te verbeteren.
 • “Ik weet al wel iets van Google, is dit niet te basic?”Dat je al iets weet is heel fijn, maar heb je ook alles uitgevoerd en de resultaten ervan gezien? Als jij nog altijd niet op de eerste pagina van Google staat is deze cursus heel geschikt voor je. Er zijn namelijk meer dan 50 dingen die je kan doen om je positie in Google te verbeteren. En die leer je allemaal in deze cursus
 • “Ik heb een Shopify/Wordpress/JouwWeb/MijnWebwinkel webshop, kan ik dan ook meedoen?”Zeker weten! De SEO Superpower is geschikt voor alle soorten webshops. En voor Shopify, JouwWeb en MijnWebwinkel heb ik zelfs speciale videolessen gemaakt. Je denkt misschien dat je weinig invloed hebt binnen deze software, maar in deze video’s laat ik je precies zien in welke velden je de SEO verbeteringen moet doen.

hoe zit het in elkaar?

Het is een online cursus bestaande uit videolessen met opdrachten en de SEO Checklist. Voor de snelle beslissers zijn er hele vette bonussen.

STAP 1.
Direct na je betaling wordt je toegevoegd aan de online leeromgeving waar je toegang hebt tot alle modules en videolessen. Je gaat vanaf dan in je eigen tempo alle filmpjes af en de opdrachten maken.

STAP 2.
Je hebt vanaf dan ook direct toegang tot de community waar je kunt sparren met mede-cursisten en ervaringen kunt uitwisselen.

→ Laagste prijs ooit

That’s right. Dit is mijn nieuwste programma en dus betaal jij de laagste prijs ooit. Ik geef altijd een instapprijs bij een nieuwe lancering.

→ Gratis SEO Website audit

Je krijgt een uitgebreide audit van belangrijke SEO onderdelen van jouw webshop. Denk aan: laadtijd, dubbele pagina’s, te grote afbeeldingen, te lange titels. Allemaal SEO kansen die jou een voorsprong geven!

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, dat kan. Je kunt betalen in 2 termijnen.

Hoelang heb ik toegang?

Na aankoop heb je vanaf 22 april onbeperkt toegang tot alle content en toekomstige updates. Je kunt dus je eigen tempo aanhouden.

Moet ik nog extra betaalde tools gebruiken?

Nee. In de module over tools laat ik je zien welke gratis tools je kunt gebruiken voor de belangrijke inzichten.

Hoeveel kost SEO Superpower?

SEO Superpower kost 200,- (ex. btw). Je kunt in 1 of 2 termijnen betalen.

Wat als ik het niks vind?

Ik kan het me bijna niet voorstellen 😉. Maar als je toch niet tevreden bent, stuur dan binnen 14 dagen een e-mail en je krijgt je geld terug. Zonder gedoe.

Bonus (twv €100)

Je krijgt deze supertoffe bonus bij SEO Superpower:

 • Bonus: een gratis SEO Webshop Audit van jouw webshop. Denk aan: laadtijd, dubbele pagina’s, te grote afbeeldingen, te lange titels. In een overzichtelijk PDF bestand. Allemaal SEO kansen die jou een voorsprong geven!
Webshop Template Kit

Testimonials

Echt de moeite waard

“Ik vond Ellen/ De Webshop Expert via Instragram en de content en kennis die ze deelde sprak me meteen aan: hier was ik naar op zoek! Inmiddels zijn we na het groeiprogramma gestart aan de verlenning. Ellen heeft erg veel kennis en deelt dit op een duidelijke en begrijpelijke manier zodat je precies weet hoe het werkt en hoe je het moet toepassen binnen jouw webshop. Het programma is goed omschreven en voorzien van sheets waardoor je goede handvaten hebt gedurende het programma. Samenwerken met Ellen zorgt ervoor dat ik na 4 maanden niet alleen met twee belangrijke zoektermen in de top 5 van Google sta maar ook gegroeid ben als ondernemer. Echt een aanrader voor elke webshop! (behalve als je hetzelfde soort product als ik verkoop 😉 )

Valérie | www.joliegifts.nl

Na 4 maanden in de top 5 van Google

“Ik vond Ellen/ De Webshop Expert via Instragram en de content en kennis die ze deelde sprak me meteen aan: hier was ik naar op zoek! Inmiddels zijn we na het groeiprogramma gestart aan de verlenning. Ellen heeft erg veel kennis en deelt dit op een duidelijke en begrijpelijke manier zodat je precies weet hoe het werkt en hoe je het moet toepassen binnen jouw webshop. Het programma is goed omschreven en voorzien van sheets waardoor je goede handvaten hebt gedurende het programma. Samenwerken met Ellen zorgt ervoor dat ik na 4 maanden niet alleen met twee belangrijke zoektermen in de top 5 van Google sta maar ook gegroeid ben als ondernemer. Echt een aanrader voor elke webshop! (behalve als je hetzelfde soort product als ik verkoop 😉 )

Valérie | www.joliegifts.nl

Mijn omzet groeide met 400%!

Ik wilde groeien in omzet en bestellingen toen ik begon met het Webshop Groeiprogramma. En dat is gelukt! Ik heb 3x zoveel bezoekers in mijn webshop en mijn omzet is vervijfvoudigd. Geweldig!”

Eigenaresse van www.hetgeurmeisje.nl

Stiekem heel trots dat Ellen mij meerdere complimenten gaf

Ellen heeft mij geholpen met een Webshop Scan en SEO Analyse. Ik heb het contact vanaf het begin af aan als positief ervaren. Ellen heeft duidelijke rapporten opgeleverd die overzichtelijk zijn en precies laten zien waar de groeikansen zitten. Erg fijn, want ondanks mijn eigen achtergrond in de online marketing, is het heel fijn als een 'buitenstaander' de webshop beoordeelt op meer dan 200 punten. En stiekem was ik natuurlijk ook heel trots dat Ellen mij meerdere complimenten gaf. Ik zat al op de goede weg, maar Ellen heeft me weer uitgedaagd om door te pakken en te groeien.

Channa | www.adorzy.nl

Ik kreeg nieuwe en hele praktische inzichten

“Ellen heeft een uitgebreide Webshop Scan uitgevoerd voor mijn webshop. Het gaf me nieuwe en hele praktische inzichten op allerlei vlakken voor verbeteringen aan mijn webshop (en ook punten benoemd die wel al goed gaan), waarmee ik snel aan de slag kan om uiteindelijk mijn conversie te verhogen. Heel erg blij met Ellen haar hulp! Fijn dat ik gebruik heb mogen maken van haar expertise en met veel enthousiasme met haar tips aan de bak kan.

Marist Hester | www.unknown-stories.com

Ellen zegt wat ze denkt, geen meeprater dus

“Het was fijn om het "rapport" digitaal te krijgen, zodat je het kunt bewaren om er later mee verder te gaan. Uiteraard was het ook fijn dat er een call was om samen door het document heen te lopen. Het contact was prettig, het voelde alsof we elkaar al lang kenden! Ook vond ik Ellen eerlijk, ze zegt wat ze er oprecht van vindt en kan dit ook beargumenteren. Geen meeprater dus, maar iemand die zegt wat ze denkt. Fijn.”

Milou Pleizier | www.hetfossenhol.nl

Ellen is enthousiast en heeft veel passie voor haar vak

“Ellen is een enthousiast persoon met veel passie voor haar vak. Ze werkt secuur, is betrokken en reageert snel en heeft mijn webshop op ruim 200 punten gecheckt. Ze luistert goed, denkt mee en speelt direct op vragen in en komt met waardevolle adviezen. Ze geeft duidelijk aan waar de meeste groeikansen liggen en welke punten daarin de meeste prioriteit behoeven. Ik kreeg een inspirerend document met waardevolle adviezen en tips om meer te kunnen groeien met mijn webshop. Het allerfijnst is dat het heel concreet is waardoor je er als ondernemer gelijk mee aan de slag kunt gaan. Heerlijk! Het resultaat is een webshop met een heldere klantreis.”

Marjan Jorink | www.brievenbusdroom.nl

× Hoe kan ik je helpen?