Verdubbel je conversie met de webshop template kit 🔥

voor maar €25 kunt je direct zelf aan de slag met het verbeteren van je webshop

I know – deze uitspraak is cliché, maar als je een webshop hebt weet je dat ‘ie klopt: “You only get one chance for a first impression.”

Dus daar zit je weer… te staren naar je webshop. Je kijkt naar je homepage. Het is de eerste indruk die bezoekers van je krijgen. Je linkt ernaar vanuit al je social media accounts. Het is de landingspagina van je ads. Maar waarom gebeurt er dan toch niks? Je hebt wel bezoekers, maar die kopen lang niet altijd. Doe je dan toch iets verkeerd op de productpagina misschien? Je ziet het gewoon niet.

En het begint nu wel echt frustrerend te worden…

En dus…

 • Pieker je je suf over waarom het nog niet zo lekker loopt met jouw webshop omzet
 • Snap je niet waarom je conversie zo laag is
 • Zit je na een lange dag ‘s avonds toch weer in Canva te prutsen om nieuwe banners te maken, maar weet je eigenlijk helemaal niet waar je die dan het beste kunt plaatsen
 • Is je homepage al weken- of maandenlang hetzelfde
 • Heb je het gevoel dat je maar wat doet en nog altijd geen stap vooruit zet
 • Vind je het hele webshop gebeuren helemaal niet meer zo leuk. Je wilde graag creatief bezig zijn, maar hebt je verkeken op wat er allemaal bij komt kijken

Stel je voor:

 • Dat je homepage superslim in elkaar steekt, waardoor klanten het echt leuk vinden om je webshop te bezoeken en veel vaker een bestelling bij je plaatsen
 • Dat het heel makkelijk is om je webshop te voorzien van nieuwe en afwisselende content omdat je precies weet wat je waar moet plaatsen
 • Dat je klantreis zo smooth is dat het voor jouw bezoekers easy is om de juiste producten te vinden. En kenners weten: hoe sneller en makkelijker het is om iets te vinden, hoe vaker bezoekers op die koopknop klikken!
 • Dat je productpagina precies de juiste converterende elementen bevat, waardoor het assortiment er echt uitspringt en de orders eindelijk binnenrollen

Waarom ik dit weet?

Meer dan 8 jaar werkte ik in de Champions League van de e-commerce: bol.com. Ik startte als junior medewerker in een uitvoerende rol (ik leverde zelfs salaris in om de baan te krijgen) en al snel bleek dat ik het e-commerce vak van nature in de vingers heb.

Kort na mijn start bij bol.com groeide ik door naar verschillende managementfuncties en ik stuurde meerdere commerciële teams aan. Van product content tot marketing en van klantreis tot campagnes. I did it all.

Al mijn kennis over het runnen van een succesvolle webshop en mijn ervaring met snelle omzetgroei heb ik samengebracht in mijn aanbod.

En dat werkt! Mijn eerste klant groeide binnen 3 maanden naar plek 1 in Google en haar omzet groeide met 400% 🔥

stop met prutsen en gebruik de webshop template kit

 • Je krijgt overzichtelijke PDF templates van deze pagina’s: Homepage (incl. footer), Categoriepagina en Productpagina
 • Deze templates laten je zien hoe een goedlopende webshop eruit ziet en je kunt ze 1-op-1 overnemen voor jouw webshop
 • Met duidelijke blokken en omschrijvingen: waar plaats je reviews? Hoe help je bezoekers snel navigeren? Hoe ziet de perfecte footer eruit?
 • Bevat slimme SEO trucjes: welke tekst zet je waar?
 • Je boost je conversie, omzet en je positie in Google
 • Je ziet op welke plekken je kassakoopjes en upsell moet toepassen voor een hogere orderwaarde

Investering: €25

Testimonials

Echt de moeite waard

“Ik vond Ellen/ De Webshop Expert via Instragram en de content en kennis die ze deelde sprak me meteen aan: hier was ik naar op zoek! Inmiddels zijn we na het groeiprogramma gestart aan de verlenning. Ellen heeft erg veel kennis en deelt dit op een duidelijke en begrijpelijke manier zodat je precies weet hoe het werkt en hoe je het moet toepassen binnen jouw webshop. Het programma is goed omschreven en voorzien van sheets waardoor je goede handvaten hebt gedurende het programma. Samenwerken met Ellen zorgt ervoor dat ik na 4 maanden niet alleen met twee belangrijke zoektermen in de top 5 van Google sta maar ook gegroeid ben als ondernemer. Echt een aanrader voor elke webshop! (behalve als je hetzelfde soort product als ik verkoop 😉 )

Valérie | www.joliegifts.nl

Na 4 maanden in de top 5 van Google

“Ik vond Ellen/ De Webshop Expert via Instragram en de content en kennis die ze deelde sprak me meteen aan: hier was ik naar op zoek! Inmiddels zijn we na het groeiprogramma gestart aan de verlenning. Ellen heeft erg veel kennis en deelt dit op een duidelijke en begrijpelijke manier zodat je precies weet hoe het werkt en hoe je het moet toepassen binnen jouw webshop. Het programma is goed omschreven en voorzien van sheets waardoor je goede handvaten hebt gedurende het programma. Samenwerken met Ellen zorgt ervoor dat ik na 4 maanden niet alleen met twee belangrijke zoektermen in de top 5 van Google sta maar ook gegroeid ben als ondernemer. Echt een aanrader voor elke webshop! (behalve als je hetzelfde soort product als ik verkoop 😉 )

Valérie | www.joliegifts.nl

Mijn omzet groeide met 400%!

Ik wilde groeien in omzet en bestellingen toen ik begon met het Webshop Groeiprogramma. En dat is gelukt! Ik heb 3x zoveel bezoekers in mijn webshop en mijn omzet is vervijfvoudigd. Geweldig!”

Eigenaresse van www.hetgeurmeisje.nl

Stiekem heel trots dat Ellen mij meerdere complimenten gaf

Ellen heeft mij geholpen met een Webshop Scan en SEO Analyse. Ik heb het contact vanaf het begin af aan als positief ervaren. Ellen heeft duidelijke rapporten opgeleverd die overzichtelijk zijn en precies laten zien waar de groeikansen zitten. Erg fijn, want ondanks mijn eigen achtergrond in de online marketing, is het heel fijn als een 'buitenstaander' de webshop beoordeelt op meer dan 200 punten. En stiekem was ik natuurlijk ook heel trots dat Ellen mij meerdere complimenten gaf. Ik zat al op de goede weg, maar Ellen heeft me weer uitgedaagd om door te pakken en te groeien.

Channa | www.adorzy.nl

Ik kreeg nieuwe en hele praktische inzichten

“Ellen heeft een uitgebreide Webshop Scan uitgevoerd voor mijn webshop. Het gaf me nieuwe en hele praktische inzichten op allerlei vlakken voor verbeteringen aan mijn webshop (en ook punten benoemd die wel al goed gaan), waarmee ik snel aan de slag kan om uiteindelijk mijn conversie te verhogen. Heel erg blij met Ellen haar hulp! Fijn dat ik gebruik heb mogen maken van haar expertise en met veel enthousiasme met haar tips aan de bak kan.

Marist Hester | www.unknown-stories.com

Ellen zegt wat ze denkt, geen meeprater dus

“Het was fijn om het "rapport" digitaal te krijgen, zodat je het kunt bewaren om er later mee verder te gaan. Uiteraard was het ook fijn dat er een call was om samen door het document heen te lopen. Het contact was prettig, het voelde alsof we elkaar al lang kenden! Ook vond ik Ellen eerlijk, ze zegt wat ze er oprecht van vindt en kan dit ook beargumenteren. Geen meeprater dus, maar iemand die zegt wat ze denkt. Fijn.”

Milou Pleizier | www.hetfossenhol.nl

Ellen is enthousiast en heeft veel passie voor haar vak

“Ellen is een enthousiast persoon met veel passie voor haar vak. Ze werkt secuur, is betrokken en reageert snel en heeft mijn webshop op ruim 200 punten gecheckt. Ze luistert goed, denkt mee en speelt direct op vragen in en komt met waardevolle adviezen. Ze geeft duidelijk aan waar de meeste groeikansen liggen en welke punten daarin de meeste prioriteit behoeven. Ik kreeg een inspirerend document met waardevolle adviezen en tips om meer te kunnen groeien met mijn webshop. Het allerfijnst is dat het heel concreet is waardoor je er als ondernemer gelijk mee aan de slag kunt gaan. Heerlijk! Het resultaat is een webshop met een heldere klantreis.”

Marjan Jorink | www.brievenbusdroom.nl

Even bellen (of mailen) met ellen?

 

Laat een bericht achter en ik neem contact met je op!

7 + 15 =

× Hoe kan ik je helpen?